Dít zijn de interieur kleuren van 2023

Interieur kleuren 2023

Staat er een renovatie op de planning en geef je binnenkort de muren een likje verf? Dan is het maar wat handig om te weten wat dé interieur kleuren van 2023 zijn. Daar gaan we:

Knallend Viva Magenta

We trappen af met een knaller: Viva Magenta is door Pantone uitgeroepen als dé kleur van het jaar 2023. Hoewel we de term statement graag voorbehouden aan ons assortiment woondecoratie, kunnen we niet anders dan beamen dat Viva Magenta een waar statement betreft. Deze uitgesproken roodroze tint heeft een unieke balans tussen een warme en koele ondertoon.

De Viva Magenta combineer je met prachtige steunkleuren als perzikroze, zachtpaars of bordeaux rood.

Natuurlijke tinten

Komt het door een hang naar rust en verbinding of krijgen we er simpelweg geen genoeg van? Hoe dan ook: de overige interieur kleuren van 2023 zijn, net als afgelopen jaren, geïnspireerd op de natuur:

Nordic Green, Karwei kleur van het jaar 2023

De Karwei kleur van het jaar 2023 is Nordic Green. Deze zachte grijsgroene kleur associeert met natuur en rust en zorgt al snel voor een ontspannende sfeer.

Vining Ivy, Histor kleur van het jaar 2023

Vining Ivy is de Histor kleur van het jaar 2023. Blauw is een kleur die koelte en rust uitstraalt, en is daarom een goede keuze voor slaapkamers en andere ruimtes waar je wilt ontspannen. De Vining Ivy is een rijke kleur, door de combinatie van diep blauw en verfijnd groen. Dat resulteert in een smaragdgroene teint.

Wild wonder, Flexa kleur van 2023

En last but not least: Wild Wonder, de Flexa kleur van 2023. De kleur is bedoeld als ode aan de natuur. Je combineert hem met diepblauw of ingetogen grijs.

Hoe combineer je de interieur kleuren van 2023?

Wat opvalt is dat de laatstgenoemde kleuren alledrie passen bij een een Afrikaans-Scandinavisch interieur met houten accenten en terracotta tonen. Combineer het zachtgele van de Wild Wonder, bijvoorbeeld, met een handgeknoopt wollen vloerkleed en je hebt een gouden match. Of geef de Nordic Green en Vining Ivy een warme touch met een rieten mand.

Header Foto: Sijo Varghese

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hap! Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.