Toont alle 2 resultaten

Rieten manden

De rieten manden van Afri Boutique zijn, net als al onze andere producten, handmade en fairtrade. Geen lopende bandwerk, maar met liefde gemaakt op traditionele wijze van natuurlijke materialen. Volledig duurzaam geweven, naar eeuwenoude weeftechnieken, door ambachtslieden in Ghana en Kenia.


Rieten mand kopen?

Waarom je jouw rieten mand bij Afri Boutique koopt? Omdat je investeert in een uniek verzamelitem. Al onze riet manden zijn handgemaakt, enig in zijn soort en daarmee een echte aanwinst voor je inrichting. Je aankoop heeft bovendien niet alleen een positieve impact op je interieur; maar ook op deze aardbol en zijn gemeenschap. De ambachtslieden krijgen een eerlijk loon en delen in de winst, de manden worden vervaardigd van natuurlijk materiaal en de CO2 wordt gecompenseerd. Dat is nog eens een win, win, win!

Rieten mand: groot, rond of met hengsel

Of je nu een ronde rieten mand zoekt, al dan niet met hengsel en/of bijzondere grootte: met een handgemaakt exemplaar uit ons assortiment zit je altijd goed. Omdat ze oogstrelend mooi zijn én tegen een stootje kunnen. De manden zijn gemaakt van olifantsgras. Dat is een sterk en buigzaam gewas, dat zelfs in beton verwerkt wordt. Is de mand een beetje uit vorm? Dan kneed je hem zo weer naar wens.

Handige opberger én mooie decoratie voor plant, tijdschrift en wand

Of het nu gaat om een mand voor in de badkamer, op de kapstok of aan de muur: met de exclusieve rieten manden van Afri Boutique ben je verzekerd van een eyecatcher. Onze manden zijn daarmee niet alleen handige opbergers voor haardhout, was of speelgoed, maar bovenal oogstrelend mooi.
Hap! Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.