In ander licht

20.00

Hoe onbewuste overtuigingen je kunnen weerhouden van een leven in vrijheid.

in ander licht
In ander licht

20.00

Ze reist de wereld over, start een succesvol bedrijf en werkt voor bekende merken. Dat klinkt Insta-perfect, maar ondertussen beheersen schaamte en angst het leven van Caroline de Vente, met een burn-out en depressie als gevolg. Totdat God tijdens een retraite bij Ingrid Wilts in Oeganda tot haar spreekt. Beseft ze welke onbewuste overtuigingen haar leven controleren? In dit boek neemt Caroline je aan de hand van persoonlijke ervaringen, wetenschappelijke onderbouwingen en bijbelse inzichten mee in haar zoektocht naar identiteit.

Het volledige aanschafbedrag komt ten goede van stichting Mto Moyoni. Deze actie loopt tot 25 november.

Wat anderen zeggen over dit boek:

Fleurrijk – 11 mei 2023

“Worstel jij ook met leugens? Zit je gevangen in onzekerheid en gedachten waar je maar niet uitkomt en je steeds ongelukkiger maken? Ik gun het je, dat je dit boek mag lezen, en mag leren hoe geliefd en waardevol je voor God bent, en stap voor stap steeds (weer) meer mag gaan leven in vrijheid!”

“… niet alleen een fijn boek om een keer door te lezen, maar ook telkens er weer bij te pakken.”

Lees de hele recensie op Fleurrijk.

She Evenementen – 16 maart 2023

“Kwetsbaarheid en eerlijkheid. Dat zijn de woorden die ik graag aan dit boek verbind. (…) Dit boek is een aanrader voor iedere vrouw (maar zéker ook voor de man) die worstelt met bepaalde (oude) overtuigingen die je weerhouden om te mogen leven in vrijheid, in Zijn vrijheid!”

– Melanie, @she-evenementen. Lees de hele recensie hier.

Arjanne Leest – 4 oktober 2022

“Dit boek had ik willen lezen toen ik het moeilijk had, zo’n levensverhaal waarin je jezelf herkend en weet: Ik ben niet de enige.”

Arjanne Leest In ander licht

Eunice Nahuis (Brandstof, Groot Nieuws Radio) – 26 september 2022

“Eigenlijk begint alles bij je denken. Je bewust worden van wat je denkt is daarom zo belangrijk! Caroline is deze zoektocht aangegaan en omdat ze zo persoonlijk schrijft had ik het boek in een weekendje uit. Wat ook helpt is dat ik regelmatig kon lachen om haar grappen :-)”

Presentator Eunice Nahuis (Groot Nieuws Radio) in gesprek met auteur Caroline de Vente. Luister hier het gesprek terug.

Liza Kruit-De Jonge (Zij Lacht) – 9 augustus 2022:

Ik ben enorm onder de indruk.

Hans Alderliesten – 9 augustus 2022:

“Mooi, dapper, kwetsbaar, sterk; dat zijn de woorden die bij me opkomen.”

NPO Radio 1 – 9 augustus 2022:

“Boeiend boek! Openhartig en kwetsbaar. Goed geschreven met boeiende inzichten uit de wetenschap en Bijbel bovendien.”

– David Boogerd
Presentator De Ongelooflijke Podcast en NPO Radio 1

Marleen – 25 mei 2022:

Een prachtig boek waarin herkenbare (negatieve) overtuigingen worden beschreven en weerlegt vanuit Bijbels perspectief. Een aanrader voor iedereen die worstelt met een laag zelfbeeld, hoge verwachtingen en eisen, depressieve gevoelens en/of negatieve ervaringen die je (identiteit) hebben beschadigd en je kijk op jezelf en de wereld hebben gevormd (lees: misvormd).

Roy Ishak – 26 januari 2022:

Caroline is 1 van mijn favoriete werkmaatjes en ik ken haar redelijk goed. Dacht ik. Boy, was I wrong. In ‘In ander licht’ laat deze getalenteerde schrijfster je door een sleutelgat meekijken in haar gedachten en ontdek je de bagage die schuilgaat achter de stralende lach. Het boek roerde me. Enerzijds omdat Caroline zich helemaal blootgeeft en vele taboes doorbreekt over eigenwaarde, relaties en ondernemen. Prachtig dat iemand zó kwetsbaar durft te zijn. Anderszijds omdat haar verhalen – tot mijn grote schrik – pijnlijk herkenbaar zijn. Erg knap gedaan!

EO Eva Magazine – 14 januari 2022:

“Caroline vertrouwt jou als lezer al haar gedachten en onzekerheden toe. Een hoopvol verhaal over het doorbreken van overtuigingen en een leven dicht bij God.”

EVA #1, 2022

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Hap! Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.